Космически успех на Детелина Николова и ГЕРБ пожела Валя Балканска и призова добричлии да гласуват с №4 (снимки)

21:09, 21 окт 15 / Политика 25 301 Шрифт:
Topnovini
Космическият глас на България Валя Балканска огласи тази вечер концертна зала „Добрич”, за да подкрепи кандидата за кмет на Добрич от ПП ГЕРБ Детелина Николова и кандидатите за общински съветници от листата на партията. Тя и гайдарят Петър Янев откриха концерта, с който тази вечер ГЕРБ – Добрич официално закри предизборната си кампания.

„Тук сме, за да подкрепим успешния човек. Тук сме заради нея, защото знаем, че тя е упорита, тя е можеща, тя е работлива”, каза обичаната народна певица. „Когато хорото се води от най-смелия, от най-истинския човек, той води в добра посока, в добрия път. Ние сме тук, за да я подкрепим - за доброто, за хубавото, за красивото и, за да ни има като българи. Пожелаваме космически успех на всички вас, отворени пътища и отворен простор”, каза Валя Балканска и призова добричлии да гласуват с номер 4 в бюлетината.

Пожелания за здраве и разум, както и за здрав разум на 25 октомври, отправи Петър Янев.

Детелина Николова благодари на Валя Балканска и Петър Янев за това, че са приели поканата да бъдат в Добрич и огласиха концертна зала „Добрич” с прекрасните си космически изпълнения, с които кандидатите на ПП ГЕРБ отправят своите посланията към  съгражданите си за по-доброто бъдеще на Добрич.

Пред стотиците изпълнили зала „Добрич” бяха представен и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ.

Детелина Николова – кандидат за кмет и водач на листата, заяви: „С вашето доверие вече 12 години сме заедно и винаги съм имала вашата подкрепа. Благодаря и на вас, благодаря и на моите колеги – кандидати за общински съветници, и на тези, с които работих през последните години. Защото, видимите резултати промениха облика на Добрич. Днес всички се гордеем  с Добрич”.

„Годините, в които работих, като кмет на града, са гаранцията, че ще продължа да бъда такава, каквато ме познавате – отговорна, открита, достъпна и честна. Затова, на 25-и октомври, бъдете активни и гласувайте за по-доброто бъдеще на Добрич с бюлетина №4 за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ. Вярваме, че с общи усилия ще постигнем бъдещето, което желаем на Добрич. Доверете ни се!”, каза още Детелина Николова.

Концертът продължи с изпълнения на оркестъра на Бургаската опера, който представи  музика от любимите на много поколения филми.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама