Спират водата в „Гео Милев“, „Орландовци“ и в центъра

07:28, 21 окт 15 / Общество 25 164 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 октомври, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителноот дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 24 жк . „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 24 и високата зона на бл. 22. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 24.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Никола Михайлов“, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Проф. Никола Михайлов“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Проф. Никола Михайлов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шар планина“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Шар планина“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Шар планина“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хемус“, жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Хемус“ от ул. „Николай Коперник“ до ул. „Лидице“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хемус“ ъгъла с ул. „Николай Коперник“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Воднянка“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Липов цвят“, ул. „Дан Колов“, ул. „Воднянка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Воднянка“ ъгъла с ул. „Липов цвят“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „София“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кирил Пърличев“ ъгъла с ул. „София“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.