Димитър Николов: Няма да пестя енергия и усилия, за да привличаме нови спонсори за „Нефтохимик”

12:01, 19 окт 15 / Спорт 25 154 Шрифт:
Topnovini
Кандидатът за кмет на община Бургас Димитър Николов се срещна с ръководството, треньорите, футболистите и феновете на „Нефтохимик”, за да обсъдят заедно визията за бъдещето на клуба. По време на срещата беше излъчен и кратък филм за успехите на отбора и сегашното състояние на базата, с която разполага.

Срещата откри административният директор на клуба Николай Тодоров, който връчи благодарствено писмо на кмета Николов, в което се казва: „Благодаря Ви за това, че винаги сте насреща, за да изслушате проблемите ни и за да споделите радостите ни! Помощта, която ни оказвате през годините, е ключова за развитието на „Нефтохимик“.

Николов увери, че предстои реконструкция на спортен център „Изгрев“ и че базата в ж.к. „Славейков“ също ще бъде завършена в най-кратки срокове. „Надявам се в следващите години икономиката на Бургас да помогне повече компании да се включат в процесите на спонсорство на отбора. Аз няма да пестя енергия, усилия и аргументи, за да привличаме такива спонсори“ – заяви Димитър Николов.

Основният спонсор и собственик на „Нефтохимик” Павел Бошнаков също изрази надежда, че клубът ще достигне нови върхове в развитието си: „Надявам се господин кметът да ни помогне да намерим по-мощен спонсор от „Мастърхаус“, за да видим „Нефтохимик” в „А“ група, и то в първите места и, дай Боже, в Шампионска лига“ – каза той.

На срещата присъстваха и председателят на Комисия „Младежки дейности и спорт“ към ОбС Бургас Калчо Боев и директорът на Общинско предприятие „Спортни имоти“ Живко Иванов, които също заявиха подкрепата си към развитието на футбола в Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.