74 кг пластмасови капачки и 961 кг хартия предаде за рециклиране НАП В. Търново

08:09, 16 окт 15 / Общество 25 107 Topnovini
Вече няколко години НАП провежда политика по околната среда. За целта, през 2013 г. в НАП Зелена програма бяха заложени мерки  за отговорна работа, съобразена с околната среда, информират от Териториалната дирекция във Велико Търново.

Целта е  оптимизиране на използваните ресурси, намаляване на разходите и въвеждане на най-рентабилните от тях, което да доведе до намаляване на негативното влияние върху средата и до опазване на климата. НАП Велико Търново се стреми към отговорност и адекватно отношение в тази насока.

Когато е възможно, за дейността се използват рециклирани материали, разделно се събира употребявана хартия, а от 1 година и пластмасови капачки по благотворителната инициатива на фондация „Идея в действие”.

С последните предадени 74 килограма капачки, общото количество надхвърли 200 килограма. За третото тримесечие ТД на НАП В. Търново отчете и 961 килограма хартия. Внедряването на Система за управление на околната среда /СУОС/ е естествено продължение на екологичното поведение на Агенцията. Насърчава се електронната комуникация с данъкоплатците.

Изпълнявайки целите си за предоставяне на качествени услуги на клиентите и висок професионализъм, НАП В.Търново се ангажира за отговорна работа, съобразена с околната среда, във всяка дейност, уточняват от ведомството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!