Ремонти спират водата в „Младост“ и „Банкя“

07:33, 16 окт 15 / Общество 25 239 Шрифт:
Topnovini
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от град Банкя на 16 октомври, съобщиха от пресцентъра на компанията.

На 16 октомври, петък, във връзка с подмяна на пожарен и спирателен кран на ул. „Майор Коста Паница“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на  по ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата, по ул. „Майор Коста Паница“ от №23 до №27.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Коста Паница“ ъгъла с ул. „Люлин“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

На 16 октомври (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ с. Кубратово, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Прекъсванията ще засегнат живеещите в района на Кубратово.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Кубратово. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.  

На 16 октомври (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант до бл. 525 ,жк. „Младост“ 1А , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 524, бл. 525 вх. 1, вх. 2, вх. 3 и сграда на „Топлофикация“ до бл. 525 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 524.

На 16 октомври (петък), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Кутловица“ ,кв. „Редута“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Кутловица“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марагидик“ ъгъла с ул. „Кутловица“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.  

На 16 октомври (петък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Балкан“ ,кв. „Ботунец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Балкан“, ул. „Гилица“, ул. „Тракийска могила“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Балкан“ Център за работа с деца.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 16 октомври (петък), във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Искър“ ,вилна зона „Мало Бучино“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пирин“, ул. „Искър“, ул. „Родопи“, ул. „Мургаш“.  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рила“ ъгъла с ул. „Осъм“.

На 16 октомври (петък), във връзка с демонтиране на редуктор за налягане на ул. „Ламар“ ,кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Акад. Петър Динеков“, ул. „Къпинка“, ул. „Веселие“, ул. „Бяла мура“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Къпинка“ ъгъла с ул. „Акад. Петър Динеков“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама