Водоснабдяват вилната зона в Китен

12:30, 15 окт 15 / Общество 25 299 Шрифт:
Topnovini
До две седмици се очаква да приключи нанасянето в кадастъра на всички имоти във вилна зона "Китен". Съвсем скоро до терена ще има питейна вода.

Узаконяването на парцелите и благоустрояването на терена започна преди повече от 10 години, а всички процедури по отношение на имотите, преминали през много трудности, приключиха през изтеклия кметски мандат и резултатите вече са налице, припомни кандидатът за втори мандат за кмет на Китен Атанас Петров по време на среща с представители на хотелиерите и ресторантьорите.

При много голям интерес от страна на предприемачите Петров изтъкна, че през последните четири години в Китен бе ремонтиран пътният възел, разширени бяха улици като по този начин се обособиха допълнителни паркоместа, приключи първият етап на спортния комплекс, реконструиран бе паркът, направен бе сайт на града, туристически каталог и бяха монтирани камери, които дават възможност плажовете и центърът на Китен да бъдат наблюдавани от всяка точка на света. В резултат на успешната реклама и на прекрасните условия, които предлага за почиващите, Китен бе отново най-популярната туристическа дестинация преди Созопол и Несебър, хотелите и ресторантите в града бяха пълни цяло лято, подчерта кандидатът за втори мандат за кмет на Китен Атанас Петров.

Пред своите съграждани той представиха амбициозната си програма за следващия управленски мандат. Предстои подмяна на водопровода и канализацията и разширяване на пречиствателната станция в Китен, продължаване на улица "Урдовиза" и изграждане на нов подход към плаж "Атлиман", довършване на брегоукрепването и изграждането на крайбрежен булевард, свързващ Китен и Приморско. Ще бъде реставрирана крепостната стена "Урдовиза", увери кандидатът за втори мандат за кмет на Китен Атанас Петров.

"Съвместно с общинския кмет и с изключителните професионалисти, които имаме в листата на общинските съветници, ще продължим да работим за промяната на Китен към по-добро", категорично заяви Петров. "Ние обещаваме само това, което можем да изпълним, защото сме наясно с възможностите на местната власт и с българското и европейско законодателство", допълни той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама