Нова, модерна техника ще обслужва стадион „Ивайло“

14:12, 14 окт 15 / Спорт 25 140 Topnovini
Нов трактор-косачка получи Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“. Високопроизводителният трактор с голям капацитет и е предназначен за обширни площи, които се нуждаят от ефективна машина за постоянна работа през цялата година, каквато изисква поддръжката на терена на стадион "Ивайло".

Предвиден за интензивно натоварване, оборудван с мощен двуцилиндров двигател, който се стартира буквално с едно докосване.

Педално-управляемата хидростатична трансмисия е с допълнителна бърза транспортна скорост. Монолитната предна ос позволява безопасна смяна на ножовете без инструменти.

Ширината на косене е 107 сантиметра и ще позволи значително да се намали времето за косене на терена. U-Cut технологията на завиване улеснява маневрирането около препятствия. Тракторът е снабден с индикатори за пълен кош и състояние на акумулатора, както и с круиз контрол.

Към машината могат да бъдат прикачвани- торачка, аератор, валяк, ремарке, дъска за сняг и разрохвач.

Инвестицията е на Община Велико Търново, която последователно продължава да подобрява и модернизира материално- техническата база на своите предприятия.

Тракторът, използван до момента от ОП „Спортни имоти и прояви“, ще бъде предоставен за ползване на кметство Ресен, където през последните години изградиха два добри футболни терена и много хубави съблекални.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!