„Медика–Албена” с приз от Националните медицински награди 2015

08:48, 13 окт 15 / Общество 25 200 Шрифт:
Topnovini
Медицински център "Медика-Албена" ЕАД бе номиниран в три от категориите и спечели в една от тях т. нар. „Медицински Оскар на България за 2015 г.“ Той е носител на тазгодишния приз в категорията "Международно признание" на Националните медицински награди 2015. Той е връчен на тържествена церемония, състояла се на 9 октомври.

Наградите бяха връчени от д-р Валентин Павлов, член на комисията по здравеопазване, Виктор Паскалев, зам.-председател на Национална пациентска организация, зам.-председателя на Българския фармацевтичен съюз г-н Тодор Найденов и медийните партньори на събитието.

„Медика–Албена” е най-големият комплексен медицински балнеологичен, спа и уелнес център в България и един от най-реномираните медицински СПА и уелнес центрове по крайбрежието на Черно море с вече 30-годишна история. Центърът разполага с над 60 души персонал - лекари, специалисти по физиотерапия, по мануална лазертерапия, рехабилитатории кинезитерапевти, фитотерапевти, медицински козметици, медицински сестри и информатори. Над 95% от пациентите му са чуждестранни граждани

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама