Максим Бехар e избран за президент на Световната ПР организация

14:37, 12 окт 15 / Общество 25 241 Шрифт:
Topnovini
Водещият български ПР експерт Максим Бехар бе избран за президент на Световната ПР организация (ICCO), съобщават от M3 Communications Group.

Изборът му е бил обявен на 10 октомври по време на среща на Борда на организацията в Милано.

Максим Бехар е главен изпълнителен директор на една от водещите компании в областта на публичните комуникации в България - M3 Communications Group, Inc., и председател на чешкия офис на световната ПР корпорация Hill+Knowlton Strategies. От декември 2013 г. той заемаше поста на вицепрезидент на ICCO, а преди това за период от 3 години бе неин ковчежник.

Световната ПР организация (ICCO) е гласът на ПР консултантите по света. Членовете на ICCO са национални асоциоциации от 32 страни по целия свят в Европа, Африка, Азия, Северна и Южна Америка и Австралия. Заедно тези асоциации представляват 2 500 ПР компании.

„Избирането на Максим Бехар за президент на Световната ПР организация е огромен успех и признание, както за неговата дългогодишна работа в областта на ПР, така и за Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) като обединител на компании с етичен и прозрачен бизнес. Максим е безспорен професионалист със забележителен принос за утвърждаване на международния авторитет на българския ПР бизнес. В БАПРА приветстваме неговата нова роля и сме убедени в бъдещите му успехи начело на ICCO” , коментира председател на Управителния съвет на БАПРА Деница Сачева,.

„Максим внася изключителна комбинация от енергия, опит и дипломация към всичко, което прави. Неговата страст за нашия бизнес и за тази организация е заразна. С поемането на президентския пост от Максим, пред ICCO се откриват много нови възможности”, сподели Дейвид Галахър по време на ПР форума.

Франсис Ингам, главен изпълнителен директор на ICCO, добави: “Максим има изключителен интерес към международния ПР. Неговата посветеност на нашата индустрия и неговата страст към нейното бъдеще, го правят перфектният човек, който да ръководи ICCO. Ръстът, който постигнахме през последните години ще се промени динамично и ефективно под неговото ръководство.”

Максим Бехар преподава „Модерни комуникации“ в редица университети в много страни по света. Той е почетен консул на Република Сейшели в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама