Цветанов: Красимир Михайлов ще управлява Балчик така, както управлява стабилното правителство на Бойко Борисов – в интерес на хората

10:54, 12 окт 15 / Политика 25 266 Topnovini
Пожелавам победа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Балчик Красимир Михайлов, защото доверието, което той получи от най-голямата партия в България, е залог за успех и голяма отговорност към жителите на общината. Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на разговорите си с жители на Балчик.

Цветанов подчерта, че за следващия програмен период България ще получи финансиране от 32 млрд. лева, което ще даде възможност за ускорено развитие на българските общини. Той бе категоричен, че европейското развитие на Балчик може да бъде осъществено единствено чрез представителите на ГЕРБ в местната власт. „Убеден съм в това, защото Красимир Михайлов и общинските съветници от ГЕРБ ще управляват община Балчик така, както управлява стабилното правителство на Бойко Борисов - прозрачно, ефективно и в интерес на хората“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова жителите на Балчик да гласуват. „На първо място това е Ваш граждански дълг. Гласувайте за силния отбор на ГЕРБ в Балчик, който ще даде шанс на общината за развитие след дълги години на застой“, призова жителите на Балчик Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Балчик Красимир Михайлов благодари за доверието, което му оказва ръководството на ГЕРБ, и подчерта, че го приема като голяма отговорност. „С общинските съветници от ГЕРБ ще развиваме Балчик. Уверен съм, че единствено чрез управлението на ГЕРБ Балчик ще има шанс да започне да се развива интензивно –заедно можем да усвояваме европейски средства, да привличаме инвестиции, да направим Балчик привлекателно място за работа и живот на младите хора“, заяви Михайлов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!