Още инвестиции в селата обеща Живко Тодоров

11:34, 11 окт 15 / Политика 25 196 Шрифт:
Topnovini
 „Тук съм, за да чуя от какво имате нужда, за да работим заедно и да го изпълним, а не да обещавам напразно. В някои от селата от общината направихме много, в други не сме, но тепърва ни предстои да инвестираме в тях“, каза Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ, при срещите си с жителите на селата Могила и Богомилово.  Той, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Кремена Мандаджиева и Николай Николов, отговориха на въпросите за възможността да бъде подобрена жизнената среда в по-малките населени места в общината.  „Иска ми се през следващите четири години в Могила да имаме кмет, който е в постоянен контакт с хората, който живее с проблемите им и търси тяхното решение. Това е целта ни“, категоричен бе Тодоров, който представи кандидатът за кмет  Минчо Василев.

„Много важно е при избиране на кмет на населено място той да има конкретен план за работа, да знае какви са проблемите на хората. През тези четири години имаше кметове, на които бяха отпуснати пари за подобряване на инфраструктурата по селата, а се оказа, че те са облагородили кой пред своята къща, кой пред къщата на някой приятел. Трябва да се правят неща, които да са в полза на всички“, подчерта Живко Тодоров.

И при двете срещи, стана ясно, че основен проблем за хората живеещи в селата е инфраструктурата, ремонтирането на остарелия сграден фонд – читалища, кметства и други, както и недостатъчния брой контейнери за смет и проблемите, заради  липсата на канализация.

Според кандидата за кмет на Борилово от ГЕРБ Петър Койчев, в селото има спешна нужда от ремонт на улиците, от изграждане на читалище или пенсионерски клуб, от създаване на детска и спортна площадка, тъй като в селото живеят все повече млади хора.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама