Димитър Николов: Обичам Бургас, защото има повече бъдеще, отколкото минало

15:36, 10 окт 15 / Общество 25 200 Topnovini
„Обичам Бургас, защото има повече бъдеще, отколкото минало”. Това написа Димитър Николов в отговор на въпроса „Защо обичам Бургас”. Той остави своето послание редом с десетки други на специално изработен куб в шатрата на ГЕРБ до Часовника. Инициативата е на младежката организация на ГЕРБ, която подкрепи кандидатите за общински съветници и кандидатурата на Николов за нов кметски мандат.

Младежите преминаха по централната улица „Александровска” до Часовника и се спираха да обсъдят със случайни минувачи добрите идеи за развитието на морския град. Жители и гости на града получиха специално изработени стикери „Аз гласувам, защото обичам Бургас” и така бяха провокирани да упражнят правото си на вот на 25 октомври.

„Винаги сме водили позитивна кампания и инициативи като тази за нас не са изключение. Искахме да накараме бургазлии да се усмихнат, да си припомнят защо носят Бургас в сърцето си. Радвам се, че толкова много млади и възрастни хора оставиха своите послания. Бургас има огромен потенциал за развитие и той ще бъде възможен, ако жителите му ни отново ни гласуват доверие”, сподели Галя Василева, кандидат за общински съветник и член на НИС на МГЕРБ.

Инициативата „Защо обичам Бургас” бе подкрепена и от обичания от поколения актьор Георги Мамалев, който посети шатрата на ГЕРБ и поздрави Димитър Николов за преобразения през годините на негово управление град.

„Аз винаги съм казвал, че градът е такъв, каквито са неговите управници. Ако те са архитекти – той е архитектски, ако са разбойници – той е разбойнически. Така че Бургас е хубав, защото и управлението му е добро”, каза Мамалев с типичната си широка усмивка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!