Стотина участници се включиха в турнира по тенис на маса "За честна игра в политиката" в Пловдив

13:41, 10 окт 15 / Политика 25 154 Topnovini
Близо 100 участници се включиха в шестото издание на турнира по тенис на маса, организиран от младите пловдивски социалисти.

"Мотото на турнира по тенис на маса "За честна игра в политиката" е голямо предизвикателство за днешните управляващи. За себе си гарантирам, че ако получа доверието на пловдивчани и стана кмет, с всички сили ще наложа промяната", заяви пред състезателите кандидатът за кмет на Пловдив Георги Гергов.

Той сподели удовлетворението си, че вижда толкова млади хора да спортуват. "Моята цел е да оставате в Пловдив, да имате добра реализация, добра заплата, за да не напускате града ни", посочи кандидатът за кмет. Той обясни, че големият проблем на пловдивчани са ниските доходи, а за да има повече средства за спорт, здраве и образование, трябва да се развие икономиката и да се увеличат приходите в Общината.

"Трябва да се даде шанс на бизнеса, който е прогонен от високите данъци", изтъкна Гергов. Той заяви категоричната си подкрепа за пловдивските предприемачи, за да си стъпят на крака.

"Ще се борим за нашето, за пловдивското", каза лидерът на социалистите, а тенисистите  го аплодираха. Преди да пожелае успех на всички състезатели, той ги призова на 25 октомври да мислят за промяната на града.

"Ние от БСП сме народна партия, ние сме за честна игра в политиката, ние сме за хората", подчерта кандидатът за кмет на най-стария жив град в Европа. В заключение той гарантира, че може да се справи с хаоса в Пловдив, защото има екип от млади и можещи хора като застаналите до него инж. Калин Милчев, кандидат за районен кмет в Централен, и кандидат-съветниците д-р Любомир Паунов, Александър Алексиев, Тодор Стоилов, Петя Манева, Минка Сърнешка и проф. д-р Красимир Мурджев.

Турнирът ще продължи до късния следобед, когато ще бъдат наградени и победителите в днешното издание с мото "За честна игра в политиката".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!