Стартира предоставянето на социална услуга „Обществена трапезария” във В. Търново

09:01, 09 окт 15 / Общество 25 112 Topnovini
От днес стартира предоставянето на социалната услуга „Обществена трапезария”, която се реализира от Община Велико Търново, чрез Домашен социален патронаж – Велико Търново, база град Дебелец., съобщиха от кметската аминистрация във Велико Търново.

До момента заявления – декларации са подадени от 52 лица, кандидати за бенефициенти на социалната услуга.

На заседание на Комисията за определяне на бенефициентите, ползващи услугата „Обществена трапезария”, назначена със Заповед на кмета на Община Велико Търново са определени 50 лица, потребители на социалната услуга, които ще получават топъл обяд (супа, основно ястие и хляб), в дните от понеделник до петък, включително във времето от 11,00 до 13,00 часа.

Храната ще се приготвя в базата на Домашен социален патронаж – Велико Търново в град Дебелец и ще се предоставя на потребителите в определено за нуждите на „Обществената трапезария” помещение, в сградата на Регионална здравна инспекция в гр. Велико Търново на ул. „Никола Габровски” № 23.

Лицата, които желаят да бъдат включени като потребители на социалната услуга „Обществена трапезария” могат да подават заявление – декларация в сградата на Община Велико Търново, стая 218, всеки работен ден от 08,30 до 17,00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!