Спират водата в „Люлин“, „Лозенец“, „Хаджи Димитър“ и части от центъра

07:26, 09 окт 15 / Общество 25 191 Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 октомври, съобщиха от пресцентъра на компанията.

На 9 октомври, петък, във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения до бл. 713 жк. „Люлин“ 7, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 713, бл. 714, бл. 715, бул. „Джавахарлал Неру“ №19. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 713 и бл. 714. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 9 октомври, петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Неофит Рилски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Хан Аспарух“, ул. „6-ти септември“, ул. „Неофит Рилски“, ул. „Петър Парчевич“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Ангел Кънчев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 9 октомври, петък, във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Бигла“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Бигла“ от ул. „Бабуна планина“ до ул. „Златовръх“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бигла“ ъгъла с ул. „Йосиф Обербауер“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 9 октомври, петък, във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Явор“ с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Синчец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Явор“, ул. „Липа“, бул. „Ломско шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец“ ъгъла с ул. „Дружба“.

На 9 октомври, петък, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Просвета“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Беговица“ от ул. „Просвета“ до ул. „Татарски път“, по ул. „Просвета“ от ул. „Беговица“ до ул. „Крива ливада“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Беговица“ ъгъла с ул. „Просвета“.

На 9 октомври, петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Макгахан“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Макгахан“ от ул. „Панайот Хитов“ до бул. „Владимир Вазов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Макгахан“ ъгъла с ул. „Панайот Хитов“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!