Деница Николова разгледа работата по проектите от ОП „Регионално развитие“

18:50, 08 окт 15 / Икономика 25 186 Topnovini
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на управляващия орган на ОП „Регионално развитие“ Деница Николова, се запозна с изпълнението на проектите по оперативната програма при посещението си в Плевен днес.

В тази връзка Деница Николова и нейният екип осъществиха среща с всички фирми изпълнители, фирмите по строителен надзор и екипите на проектите. Тя се запозна с вече изпълнени обекти и обекти в изпълнение - обновената централна пешеходна зона и големият фонтан, реконструкцията на Пеещия фонтан и трите водни огледала, строителството на Тролейбусното депо, обновяването и разширяването на контактната мрежа, модернизирането на спирките от градския транспорт и изграждането на новите велоалеи.

Мониторингът се осъществява по повод наближаващите крайни срокове на ОП „Регионално развитие” и проектите по програмата.

Вторият повод за посещението беше Информационна среща по новата програма за транснационално сътрудничество „Дунав” 2014 - 2020 г. В срещата, провела се в зала „Плевен” на Областната администрация, участваха над 200 представители на бизнеса, неправителствения сектор, местните и национални власти - потенциални бенефециенти по програмата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!