Цветан Цветанов в Търговище: Д-р Дарин Димитров ще бъде кмет на всички жители на общината, защото ГЕРБ е толерантна партия

09:32, 08 окт 15 / Политика 25 142 Шрифт:
Topnovini
Трябва да променим общините в Търговище – да станат демократични и достъпни.

Търговище трябва да бъде част от силна и обединена България и от силна и обединена Европа. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Търговище.

„Д-р Дарин Димитров е почтен човек и добър професионалист. Дарин ще бъде кмет на всички жители на община Търговище и няма да ги дели, защото  ние отговаряме на агресията с политика. ГЕРБ е толерантна партия – ние уважаваме всеки и  всяка една религия“, подчерта Цветанов.

Той обясни, че премиера Бойко Борисов подкрепя д-р Дарин Димитров  и ще го подкрепя по време на целия му управленски мандат.

„Убеден съм, че ще имаме сериозна победа  тук– необходима е за бъдещето и развитието на цялата област Търговище. Областният център може да даде много силен импулс на всички останали общини. Искам пожелая успех и в Омуртаг, където видях пълен площад – заредени хора за промяна, преодоляващи страха. Нужна ни е победа и в Опака, Попово и Антоново, защото хората желаят промяна“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов заяви още, че д-р Дарин Димитров ще направи общината достъпна за всички жители на  Търговище, за бизнеса и за бъдещи инвестиции.

„Вие два пъти ме подкрепихте на изборите за народен представител и това ми даде сила. Дава ми сила и Вашата подкрепа, по време на ежедневните ни срещи. Смятам, че мога да бъда достоен кмет на Търговище. След няколко дни ще имаме готова управленска програма, което е сериозна заявка, че сме готови да управляваме достойно общината“, каза д-р Дарин Димитров.

Той посочи, че е нужно ускорение на развитието на града и реализиране на нови идеи. „За мен Търговище е кауза. Мечтая да направим Търговище европейски град”, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама