„Бъкстон“, „Васил Левски“ и част от центъра остават на сухо

07:29, 08 окт 15 / Общество 25 198 Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от центъра на столицата на 8 октомври, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Прага“ до ул. „Цар Асен“, бул. “Пенчо Славейков“, ул. „Христо Станчев“, ул. „Тунджа“, ул. „Цар Петър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Станчев“ ъгъла с бул. „Пенчо Славейков“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вихрен“, жк. „Бъкстон“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода“. Прекъсваният ще засегнат живеещите в района на по ул. „Вихрен“ от ул. „Белмекен“ до ул. „Симеон Радев“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вихрен“№29А.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на площад „Петко Р. Славейков“ Център,  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на площад „Петко Р. Славейков“ от ул. „Прага“ до ул. „Цар Асен“ площад “Петко Р. Славейков“, ул. „Христо Станчев“, ул. „Тунджа“, ул. „Цар Петър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Станчев“ ъгъла с площад „Петко Р. Славейков“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с монтаж на спирателен кран и диагностика на уличен водопровод на ул. „Гатьо Шишков“ кв.“Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Асен Найденов“ до ул. „Гатьо Шишков“ №19 ул. „Асен Найденов“, ул. „Манфред Вьорнер“, ул. „Никола Крушкин-Чолака“, ул. „Мичман Тодор Саев“, ул. „Иван Андонов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гатьо Шишков“ ъгъла с ул. „Асен Найденов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“ кв.“Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Летоструй“ от ул. „Поп Груѝо“ до ул. „Станислав Доспевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ №60.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Околовръстна“ с.Казичене , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Околовръстна“ №56, №58, №58Б, №60, №62, №64, №66. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстна“ №60.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Розова долина“ кв.“Курило“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Беласица“ от ул. „Розова долина“ до ул. „Лале“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Беласица“ ъгъла с ул. „Розова долина“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Камен рид“ вилна зона “Малинова долина - Герена“ , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Камен рид“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Камен рид“ ъгъла с ул. „Студена“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!