Предстои мащабно обновяване на инфраструктурата в район "Аспарухово"

16:26, 07 окт 15 / Политика 25 250 Шрифт:
Topnovini
Има пълна проектна готовност за ремонт и разширение с две платна на ул. "Мара Тасева“, за цялостна рехабилитация на ул. "Първи май“, "Кирил и Методий“, "Народни будители“. Това съществено ще облекчи трафика в Аспарухово, заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на района Калина Белмезова. В офиса на ГЕРБ-Аспарухово тя организира приемна, на която много граждани поставиха своите въпроси за благоустрояването на района.

През следващия мандат в развитието на Аспарухово ще бъдат вложени над 100 млн. лв. Паркът на района ще бъде разширен, ще има нови алеи, пейки и осветление, спортни и детски площадки. Комплекс с условия за отдих и спорт, с безопасни зони за игра на децата ще има и в кв. Галата. Проект предвижда и преобразяване на рибарското пристанище в местността "Карантината”, изтъкна Белмезова. Тя постави акцент и върху предстоящия ремонт на Аспаруховия мост – стратегическо пътно-транспортно съоръжение за хората от района.

Собственици на имоти в Боровец поканиха кандидата на ГЕРБ за районен кмет и кандидатите от листата на партията за общински съветници да се срещнат с жители на местността. Поет беше ангажимент такава среща да се състои в най-кратки срокове.

В рамките на приемния ден, който се проведе в офиса на ГЕРБ в Аспарухово, с граждани разговаряха и кандидатите за общински съветници Милена Димова и Иво Иванов. Заедно с тях бяха обсъдени перспективите за развитие на младите хора в района.

"Въпреки трудностите игрищата в Аспаруховия парк бяха възстановени напълно след бедствието, което сполетя района”, отчете Милена Димова, а Иво Иванов запозна хората с проекта за изграждане на закрит плувен басейн, който ще може да се ползва целогодишно.

Заедно с кандидатите за общински съветници Надя Георгиева и Димитър Колев Калина Белмезова се срещна и с представители на четирите пенсионерски клуба в района. Кандидатът за кмет се ангажира да подкрепя това социално средище, както през изминалите 4 години в качеството си на заместник-кмет на Аспарухово.

Калина Белмезова отправи покана към възрастните хора да се възползват от предстоящата здравна дискусия с д-р Лидия Маринова, която ще се състои на 14 октомври в читалище "Просвета 1927” в района.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама