Общинска охрана и нов водопровод поискаха жителите на Братово от реформаторите

10:27, 07 окт 15 / Общество 25 125 Topnovini
Жителите на Братово поискаха подкрепа от Реформаторския блок, за да може през следващия мандат в селото да заработи общинска охрана и да бъде изграден отводнителен канал, който да сложи край на постоянните наводнения. В пенсионерския клуб на населеното място десетки местни хора изложиха своите проблеми пред водача на листата за общински съветници от Реформаторски блок – Бургас д-р Георги Митев и втория в листата Тошко Иванов. Те бяха заедно с кандидат-кмета Паруш Парушев, който е издигнат от Реформаторския блок.

"С жителите на Братово, което досега се ръководеше от кметски наместник, обсъдихме редица проблеми, чието разрешаване не търпи отлагане. Сред тях е предотвратяването на редовните кражби в селото, чрез създаване на общинска полиция", каза д-р Митев.

По време на срещата стана ясно, че другата основна тема в Братово е качеството на водата.

"Местните хора споделиха, че заради влошеното състояние на водопровода течащата вода е мътна и негодна за пиене. Основна необходимост се оказва и изграждането на отводнителен канал в селото, което страда от редица наводнения дори и при не толкова силни дъждове. Обикновено тогава прииждащата вода залива улиците "Москва" и "Васил Левски", каза Тошко Иванов.

Кандидатите за общински съветници на реформаторите д-р Георги Митев и Тошко Иванов засвидетелстваха своята подкрепа и обещаха, че в бъдещия Общински съвет на Бургас ще работят за разрешаване на проблемите в Братово.

"Радваме се, че кандидат-кметът Паруш Парушев е приеман изключително добре от местните жители и има тяхната подкрепа. Мисля, че той е разумният избор за Братово”, допълни още Тошко Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!