БСП обеща на шуменци работа и достойни доходи

20:53, 02 окт 15 / Политика 25 370 Шрифт:
Topnovini
В препълнената зала на Драматичния театър тази вечер Българската социалистическа партия откри официално кампанията си за местни избори 2015.

Пред граждани и симпатизанти на левицата кандидатът за кмет Иван Иванов обеща заедно с целия си екип и групата съветници на БСП да работи за стимулиране на местния бизнес, за да гарантира работни места и достойни доходи на шуменци.

Градът ни е в пълна готовност да започне да усвоява пълноценно европейските фондове. Държавата финансира санирането на жилищните сгради, но ние трябва да се погрижим прострасствата около тях да станат приятни за отдих.

Имаме готова стратегия за задължане на младите хора в нашия град. Едно от условията за това е да има работещ бизнес, нови инвестиции, проекти, които да дадат тласък на икономиката на града ни. За да успеем с това, трябва да имаме бързо, прозрачно и ефективно административно обслужване, което аз и екипът ми гарантираме, категоричен бе кандидатът за кмет на Шумен Иван Иванов.

Задачата пред мен и пред всички нас е да стъпим на постигнатото и да си поставим още по-високи цели. В годините сме показали, че можем да оценяваме постиженията, но също толкова добре се учим от грешките си и продължаваме напред – още по-мотивирани и уверени в успеха си, заяви Иванов. Няма да бягаме от проблемите, а ще ги решаваме, защото знаем как и имаме воля да го направим, обяви пред съгражданите си кандидатът за кмет на левицата.

Той представи пълната листа от 41 кандидати за общински съветници на БСП. Всички тези хора нямат нужда от представяне. Шуменци ги познават, защото те са градили професионалните си биографии тук и до един са доказани авторитети – всеки в своята област. Сигурен съм, че листата на БСП в Шумен няма конкуренция като експертен капацитет. Това  ми дава самочувствието да вляза в тази надпревара като капитан на шампионския отбор. И да вярвам силно, че на 26-и октомври ще се поздравим с победа и правото да продължим развитието на Шумен като модерен европейски град с исторически и културни традиции, които изискват респект, заяви кандидатът с №8 Иван Иванов.

"Благодаря на структурите за помощта за успешно реализираните два мандата", заяви Тодор Тодоров – председател на областното и общинско ръководство на БСП – Шумен и водач на листата за общински съветници. Партията е по-мотивирана от всякога да спечели още един успешен мандат, добави той. "Уверен съм, че нашата листа е най-добрата за Шумен, както с младежкото дръзновение, така и с опита на гражданската квота, които са добре разпознаваеми и добри специалисти в нашия град. Ние гарантираме, че Шумен ще се развива напред", добави още Тодоров.

Той цитира направено социологическо проучване сред шуменци, които са поискали млад, разпознаваем, с авторитет и с професионален опит кандидат за кмет. Иван Иванов притежава всички тези качества, а “двата мандата народен представител, времето в общинския съъвет, където беше председател и на групата общински съветници, определено го прави един от най-опитните кандидати за кметове в тази кампания”. Отборният дух, който цари в партията не може да не доведе до успех на изборите, смята Тодоров. Той благодари на кмета Красимир Костов и неговия екип за постигнатите резултати за града ни през последните осем години и го покани да излезе на сцената. 

"Отново сме заедно и отново сме пред битка - тежка и сериозна. Шансът спохожда само подготвените. Иван Иванов притежава всички качества да продължи това, което всички заедно направихме през последните два мандата за Шумен", заяви пред препълнената зала действащият кмет на Шумен Красимир Костов. - Можем да постигнем трети успешен мандат. През 2011 г. Спечелихме с №8 от първия път, ще го направим и сега", заяви Костов.

Тук съм, за да подкрепя един млад човек, мой връстник и приятел, боец, който има знанията и опита на основата на вече направеното да изведе Шумен напред, заяви зам.-председателят на БСП Драгомир Стойнев. Няма по-подготвена листа от тази в Шумен и тук въпросът е ние или те - да помонем на тези хора да работят за развитието на града или да оставим Шумен в ръцете на човек, който едва ли знае какво е местно самоуправление, какво е бюджет, който дори не е бил общински съветник, добави Стойнев. Важно е за БСП отново да спечели Шумен и заедно с Иван Иванов като кмет и общинските съветници за продължим даградим Шумен заедно, призова зам.-председателят на БСП Драгомир Стойнев.

След официалното откриване на кампанията симпатизантите на БСП се насладиха на изпълненията на легендата на българската естрада Силвия Кацарова и емблемата на града – ансамбъл "Шумен".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама