Екшън „героят” Джон Кери чака майка си за пари в бургаски хотел

16:40, 02 окт 15 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Британският ММА боец Джон Кери, който вилня край Слънчев бряг, рани полицай с гаечен ключ и дори стоп-патрони не успяха да го усмирят, се е настанил в бургаски хотел днес, след като е изписан от болницата, съобщава „24 часа”.

Преди да напусне здравното заведение, той споделил, че чака майка си да пристигне от Великобритания, за да му донесе пари и да бъде до него.

Полицаи ще го наглеждат веднъж седмично в хотелската му стая, тъй като 26-годишният англичанин е с наложена мярка "подписка". Това е възможно най-леката санкция и на практика Кери ще може съвсем спокойно да се разхожда, където пожелае, но в рамките на България.

Британецът е с наложена забрана за напускане на страната до приключване на делото, образувано от Несебърската районна прокуратура. Срещу него са повдигнати три обвинения - за едро хулиганство, нанасяне на имуществени вреди и кражба на моторно-превозно средство.

Все още се чакат резултатите от назначената експертиза за наличие на наркотици и други упойващи вещества в кръвта на екшън „героя”. Медици, лекували Кери в бургаската болница, предполагат, че той е взел комбинация от дрога, алкохол и анаболи, която го е направила напълно неадекватен, но изключително издръжлив физически.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама