Гергов към пенсионерите: България е ваше дело и не заслужавате това положение

17:45, 01 окт 15 / Политика 25 345 Шрифт:
Topnovini
"България е ваше дело и днес съм тук с екипа си, за да ви изкажа лично своето уважение към онова, което направихте." С тези думи кандидатът за кмет на Пловдив от БСП Георги Гергов се обърна към членовете на Съюза на пенсионерите -2004 по повод Деня на възрастните хора – 1 октомври. Той не изпрати поздравителен адрес, а дойде в ДНА заедно с районните кметове на БСП, за да поднесе лично поздравления. В обръщението си към възрастните пловдивчани той заяви, че две неща не може да прости на прехода – съсипването на армията и отношението към възрастните хора. "Имахме армия, която възпитаваше мъже, която само 20 години след Освобождението е наброявала 700 000 души и е воювала с 42 държави", изтъкна Георги Гергов. Още по-критичен и безкомпромисен беше за състоянието, в което са поставени българските пенсионери. "Вие изградихте България - държавата, която 25 години съсипват, и не заслужавате това унизително отношение", подчерта кметът с №5 и допълни: "Стига с тази брутална съсипия, време е за промяна".

В заключение Георги Гергов посочи, че пловдивските пенсионери трябва да дадат знак на несъгласие с настоящото положение.

"Не съм дошъл да ви агитирам, а да ви призова да гледате внимателно кой какво обещава и с какви екипи работи. Гласувайте по съвест и със съзнанието, че така повече не може", завърши кметът на промяната Георги Гергов, а аудиторията в ДНА го аплодира. Своето уважение към хората в пенсионна възраст засвидетелстваха заедно с лидера си кандидатите за районни кметове – Милена Колева "Западен", Красимир Трифонов "Южен", Калин Милчев "Западен" и Добромира Тошева "Тракия", младите кандидати за общински съветници – Теодора Халачева и Десислава Йорданова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама