Временно без вода остават „Бенковски”, „Хаджи Димитър” и други части на София

07:40, 01 окт 15 / Общество 25 145 Шрифт:
Topnovini
"Софийска вода" ще направи планирано спиране на водата в някои части на столицата заради ремонтни дейности, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Знание“ , кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на живеещите в района на ул. „Знание“, от бул. „Лазар Михайлов“ до ул. „Единство“ и на ул. „Единство“ от ул. „Знание“ до ул. „Геле Китов“. При подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел войвода“ , кв. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водата от 9:00 до 15:00 часа в района на ул. „Ангел войвода“, от ул. „Златица“ до ул. „Васил Кънчев“ и на ул. „Баба Вида“ от ул. „Ангел войвода“ до ул. „Васил Кънчев“.

Във връзка с подмяна на водопровод на бул. „Цар Борис III“ , кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на живеещите в района на вилна зона „Мала кория“, ул. 601, ул. „10-ти километър“, бул. „Цар Борис III“ от №400 до №460.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 9, кв. „Толева махала“ е причината за спиране на водата от 10:00 до 14:00 часа на в района на квартала.

Заради подмяна на уличен водопровод в с. Горни Лозен се налага 12-часово спиране на водата от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кория“, от ул. „Явор“ до ул. „Акация“, на ул. „Акация“, на ул. „Явор“ от ул. „Кория“ до ул. „Къси дол“и на ул. „Къси дол“ от ул. „Явор“ до ул. „Ясен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Акация“ - ъгъла с ул. „Кория“.

Поради пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Смокиня“, вилна зона Косанин дол в район Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Смокиня“, ул. „Понора“, ул. „Горно ливаде“, ул. „Дългото езеро“, ул. „Лопушки връх“, ул. „Банище“, ул. „Мекиш“, ул. „Балкански рози“, ул. „Момина поляна“, ул. „Младежка“, ул. „Стражата”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.