Къркан лае като куче в спешното в Благоевград

23:46, 30 сеп 15 25 562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Млад турски гражданин се напи до безпаметност и започна да лае като куче в Спешното отделение на благоевградската болница. Циркът се разиграл около 2 часа тази сутрин, когато 35-годишният мъж от Бурса е доведен от три млади "адреналинки". Пред екипите те обяснили, че техният "гост" има нужда от спешна медицинска помощ и ще превеждат от турски.

Групата се връщала от известна благоевградска дискотека.  Пияният турчин започнал да имитира кокер-шпаньол, след това решил да лае като булонка. Накрая започнал да ръмжи като бултериер. Това искрено развеселило лекарите, които пожелали да чуят лая на българско овчарско куче. Пациентът от югоизточната ни съседка обаче категорично отказал. Лекарите го оставили на системи през цялата нощ.

Шефът на Спешното отделение в Благоевград д-р Владимир Рабаджийски сподели, че такива неща се случват всяка нощ. Пияните буйстват, викат, лаят и вършат нелицеприятни дейности в отделението.

"Предлагам на собствениците на по-големите нощни заведения в Благоевград да си оборудват подобни помещенения. Нека да ги нарекат “стаи за отдих” да речем, вместо изтрезвително, а спешните екипи да обслужват пациентите там", пошегува се д-р Рабаджийски и допълни, че на сутринта екстравагантният им пациент е изпратен с пожелание да не се връща. А вместо "добро утро" бил поздравен с кучешки лай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама