Столичните автобуси № 76 и № 111 с променени маршрути

21:20, 30 сеп 15 / Общество 25 166 Topnovini
Автобусните линии № 76 и № 111 са с променени маршрути от 04:30 часа на 1-ви октомври, съобщиха от Столичната община. Промяната е в посока ж.к. „Младост“ 1 и ж.к. „Гоце Делчев“. Причината за нововъведението е организация на движението за въвеждане в експлоатация на кръстовището бул. „Александър Малинов“ - ул. „Димо Дичев“.

Автобусите ще се движат по маршрутите си до кръстовището на бул. “Александър Малинов” с ул. “Александър Паскалев”, наляво по ул. “Александър Паскалев” (нов участък), надясно по старото трасе на бул.„Александър Малинов“ до кръстовището с улицата минаваща между „Магазин ХИТ“ и „Princess outlet center“ (срещу ул. „Акад. Румен Цанев“), надясно по същата, наляво по новото трасе на бул. „Александър Малинов“ и по маршрутите си.

От Центъра за градска мобилност разкриват нова временна спирка за линии № 76 и № 111 на улицата, която е продължение на ул. „Акад. Румен Цанев“. Тя се намира на 50 метра след кръстовището със стария участък на бул. „Александър Малинов“.

Измества се спирката с код 2753 „бл. 458 ж.к. Младост 4“ напред на бул. „Александър Малинов“ след кръстовището ул. „Акад. Румен Цанев“.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани