ДАНС получи бонус от 500 хил. лв.

17:53, 30 сеп 15 / Общество Сподели в: 25 138 Topnovini Автор: Topnovini
Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) получи финансов бонус от 500 хил. лв. от правителството. На днешното си заседание Министерският съвет реши да отпусне допълнителните средства, които ще бъдат разпределени в няколко насоки.

Част от парите са за изработване на инвестиционен проект за укрепване на сграда, предоставена на Агенцията. Останалата част от ресурса отива за дейности по овладяването на кризисната ситуация със засиления миграционен натиск към страната ни.

Предвижда се средствата за изпълнението на постановлението да бъдат осигурени чрез преструктуриране на разходите/трансферите по централния бюджет за 2015 г.

В същото време стана ясно, че в ДАНС ще бъде създадено национално звено за получаване и обработване на резервационни данни на пътниците в България, превозвани по въздух. Това се прави с цел разкриване на извършители на тежки престъпления, опитващи се да избягат от страната по въздух.  
Сподели в:
2 коментара
Krasimira 10:51, 20 ное 18

https://www.linkedin.com/in/danailnachev Врачанският смрад иска свирки и ме следи 5 години със сателит по цял свят и малтретира със звукова вълна! Опитват се да ме осакатят и заключат да не излизам!

https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Този иска анален секс...

http://advokatyordanova.com/

Krasimira 10:51, 20 ное 18

5 години ме изтезават и принуждават да си ида на Враца.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани