19-годишен столичанин нападна четири жени за един ден

16:34, 30 сеп 15 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната полиция задържа момче заради четири нападения на жени, извършени в рамките на един ден. До залавянето му се стигнало, след сигнал на 57-годишна столичанка, подаден в 9-то РУ на 25 септември сутринта. Жената обяснила, че била нападната от непознат в ж.к. „Люлин”. След като издърпал от ушите й златни обеци, той избягал. Малко по-късно същия ден, 48-годишна жителка на София се оплакала в районното управление, че станала жертва на идентично престъпление. 

Нападението било извършено в близост до училищна сграда в същия квартал – млад мъж издърпал от ухото й златна обеца. Непосредствено след този сигнал и 75-годишна жена потърсила съдействие от полицията - непознат опитал да издърпа златния й синджир.

Получен бил и четвърти сигнал - 35-годишна жена сигнализирала в районното управление, че била нападната, докато се возела в градския транспорт. Непознатият скъсал от врата й златен накит, грабнал го и избягал. Четирите жертви дали сходно описание на нападателя, което е отвело полицията до 19-годишния М.М. от София.

След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура момчето е привлечено като обвиняем и му е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама