Обвиненият за убийството на Пчелина не се призна за виновен

14:38, 30 сеп 15 / Крими 25 202 Шрифт:
Topnovini
Подсъдимият Димитър Петров, който е обвинен за убийството на Борислав Бориславов от Разград, извършено през април  в местността Пчелина не се призна за виновен. Той се яви днес пред Окръжния съд в Разград за предварително изслушване.

След повече от час заседание обаче стана ясно, че делото няма да се гледа по съкратеното производство, тъй подсъдимият настоява процесът да се гледа по общия ред с изслушване на всички свидетели. Така процесът бе отложен за 11, 12 и 13 ноември.

Съпругата на 38-годишния Борислав Бориславов и синът й бяха конституирани от съда като граждански ищци. Техният адвокат депозира иск от 200 000 лева за жената и 250 000 лева за детето, заради причинените им неимуществени вреди. Родителите на убития – Красимир и Валентина Крумови, бяха конституирани като частни обвинители и граждански ищци. Те поискаха по 200 000 лева кръвнина.

Обвинението срещу 34-годишния Димитър Петров е за извършване на убийство по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост. Според обвинителния акт държавното обвинение на 11 април след полунощ Димитър и Борислав са посетили няколко заведения в Разград, след което крайпътна камера ги засякла в 6,52 ч. да напускат града в посока местността Пчелина с джипа на убиеца „Мицубиши Паджеро“. Три часа по-късно трупът на Бориславов е намерен край хижата на БТС. Димитър отпътувал за Сливен, но по-късно през деня след обаждане от Разград сам се явил в полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама