С концерт в Сливен отбелязват Международния ден на възрастните хора

09:57, 30 сеп 15 / Общество 25 202 Шрифт:
Topnovini
Международният ден на възрастните хора в Сливен ще бъде отбелязан днес, 30 септември, с концерт от 15 часа в зала "Зора" като в него ще се включат представители на всички пенсионерски клубове в общината.

Концертът ще бъде посветен на тези възрастни хора, които през 2015 година честват кръгли годишнини. Пенка Симеонова, председател на „Съюз на пенсионерите 2004“  подчерта, че в Сливен над 80 души през тази година навършват 60, 70 или 80 години и за техния юбилей от името на „Съюз на пенсионерите 2004“ ще им бъдат връчени подаръци и поздравителни адреси.

Сътрудничеството между община Сливен и пенсионерските клубове се затвърждава с всяка изминала година, посочи  Симеонова по повод Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври.

63 са клубовете на пенсионера на територията на общината, а в Сливен те са вече 22. „Материалната база на всеки клуб е в много добро състояние, а там, където е необходимо, община Сливен заделя средства за ремонти“, каза още Симеонова. Тя отчете, че няма пенсионери, които да не могат да членуват в пенсионерски клубове в града и общината и посочи, че на 1 октомври празникът ще бъде отбелязан във всички пенсионерски клубове, които са подготвили своя програма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама