Ремонти оставят без вода „Дружба“, „Хаджи Димитър“ и „Дианабад“

07:46, 30 сеп 15 / Общество 25 205 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 30 септември (сряда), във връзка с подмяна и монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. Иван Шишманов“, жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 23, бл. 40, бл. 41, бл. 148, бл. 150. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред бл. 148. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември (сряда), във връзка с провеждане на тест за нулево налягане на водопроводната мрежа в кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Адам Мицкевич“, ул. „Връх Манчо“, ул. „Черни Дрин“, бул. „Панчо Владигеров“, ул. „Търново“, ул. „Крим“, ул. „Партений Зографски“, бул. „Петър Дертлиев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Връх Манчо“ ъгъла с ул. „Антон Кецкаров“ при бл. 2.

На 30 септември (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Саранци“ , кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Летоструй“, ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Саранци“ №18.

На 30 септември (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Пимен Зографски“ , жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Св. Пимен Зографски“ от ул. „Русалка“ до ул. „Никола Габровски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Пимен Зографски“ №54. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Менджийски“ , с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Петър Менджийски“ от №1 до №14, ул. „Васил Левски“ от №1 до №14. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Петър Менджийски“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

На 30 септември (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Здравец“ , с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Момина сълза“, ул. „Иглика“, ул. „Здравец“, по ул. „Батийница“ от №1 до №7. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Здравец“ ъгъла с ул. „Момина сълза“.

На 30 септември (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доброславско шосе“ , с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бърдо“, ул. „Летец“, ул. „Парашутист“, ул. „Здравец“, ул. „Стадион“, ул. „Валога“, площад „Мегдана“, площад „Паметника“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад „Паметника“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска“ , кв. „Христо Ботев, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мими Балканска“ от №1 до №57. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мими Балканска“ №48.

На 30 септември (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ , с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Околовръстна“ от ул. „Пейо Яворов до ул. „Околовръстен път“, по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“, ул. „Серафим Стоев“ №8. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витоша“ ъгъла с ул. „Околовръстна“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Обиколна“ жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Обиколна“ от 163 ОУ до магазин „Практикер“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Обиколна“ ъгъла с ул. „Конче Вихрогонче“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама