Драматичният театър игра безплатно за търговищенци в София

17:25, 29 сеп 15 / Култура 25 792 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подарък за търговищенци, живеещи в столицата беше постановката „Едноокият цар“, с която Драматичният театър-Търговище гостува снощи на софийска сцена. Въпреки проливния дъжд, повече от 200 души приеха поканата на д-р Дарин Димитров и изгледаха комедията, дело на режисьора Владимир Петков.

„Едноокият цар“ е от най-новите заглавия в репертоара на театъра. То стигна до хората благодарение на подкрепата на местната структура на ГЕРБ и д-р Дарин Димитров.

„Това е просто един жест към хората от Търговище. Въпреки че отдавна са напуснали нашия град, искаме да покажем отношение към тях и да знаят, че винаги ги очакваме да се върнат", изрази надежда Димитров.

"Нашето скромно общество в голямата столица благодари на ГЕРБ за проявеното внимание! Хубаво е, че съгражданите ни се сещат за нас. Ние не сме прекъснали връзката с родния край и подобни мероприятия много ни радват” –  каза в отговор организаторът на събитието Йовчо Йовчев.

Зрителите напуснаха залата удовлетворени и в очакване на следващия гастрол на Драматичен театър – Търговище, посочиха от културния институт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама