Пет леви партии застанаха зад Гергов и БСП в Пловдив

16:29, 29 сеп 15 / Политика 25 841 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Благодаря за доверието, да покажем единство и да стигнем до всеки пловдивчанин, за да можем на 25 октомври да се поздравим с успех." Това каза Георги Гергов – кандидат за кмет на Пловдив и лидер на социалистите в града на тепетата след подписването на предизборно политическо споразумение с още пет леви формации в Пловдив.

След него в документа подписи положиха Павел Иванов - председател на ПП "Съюз на комунистите в България", Кирил Бизеров – общински председател на ПК "Екогласност", Гинка Атанасова - председател на ЕСИ-Пловдив град и Пловдив област, Александър Джамбазки - председател на Областен съвет на ПП "Комунистическа партия на България" и Виолета Ковачева – секретар на "Партия на българските комунисти" – област Пловдив.

Със споразумението политически сили декларираха категоричната си подкрепа за кандидатурата на Георги Гергов за кмет на Пловдив, за кандидатите за районните кметове и общински съветници на БСП. Партиите се договориха за съвместно управление след спечелването на местните избори, което да е в съответствие с левите стандарти и политики на левицата.

Лидерите на посочените леви формации отчетоха, че предстоящите избори са изключително важни за бъдещето на Пловдив. Затова обединяват усилията си за противопоставяне на популисткото управление на ГЕРБ и управляващата коалиция.

"В сериозната битка автентичната левица в Пловдив разчита на Георги Гергов", заяви Виолета Ковачева  и му подари патриотичен албум с пожеланието да се бори като Левски. "Заедно ще стигнем до хората, човек по човек, в диалог и на терен, защото те искат да чуят от нас какво ще направим за града и за пловдивчани", каза кандидатът с № 5 Георги Гергов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама