Хванаха шофьорска кабина тапицирана с цигари на Капитан Андреево

12:04, 29 сеп 15 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кабина, тапицирана с контрабандни цигари, откриха митническите служители на МП Капитан Андреево. При проверката на влизащ от Турция камион, митническите инспектори установили, че цялата тапицерия на шофьорската кабина е „подплатена" с  13 800 къса контрабандни цигари „Victory slims", всички без акцизен бандерол

Други 676 кутии контрабандни цигари, маскирани като авточасти,  откриха и задържаха митническите служители на пункта.  Цигарите са открити при щателна митническа проверка на влизащ в страната български автобус, пътуващ по редовна линия от Турция за България.

На митническия пункт автобусът пристига  около 3 часа след полунощ, а пътниците и шофьорът заявяват, че нямат нищо за деклариране. При огледа  в багажното отделение митническите служители откриват кашон, в който по думите на шофьора са резервни авточасти за автобуса. Под  употребяваните авточасти обаче митничарите намират скрити 13 520 къса цигари „ММ slims", всички без акцизен бандерол.

Цигарите са иззети, а на шофьорите на камиона и автобуса, български граждани,  са съставени  актове  по Закона за митниците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама