14 телевизии излъчват посланието на Патриция Колева от Разград

11:45, 29 сеп 15 / Култура 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
14-годишната талантлива певица Патриция Колева от Разград е специален гост в юбилейното 700 –тно поред телевизионно предаване  „Изворче”, съобщиха от Центъра за работа с деца.

Режисьорката на "Балкан Фолк" Мариана Нуцова включила посланието на момичето като видеовизитка. Изборът не е случаен, Паци е едва на 2 години и половина, когато за първи път участва във Велико Търново и оттогава дава своята сериозна заявка за музикално присъствие.

В продължение на повече от 10 години талантливото момиче е ежегоден участник в серия от конкурси, посредством които завоюва много отличия на  престижните форуми. Във видеовизитката, снимана от Абритус, Патриция споделя пред тв зрителите гордостта си, че е част от голямото и сплотено семейство на  Балканфолк. Изразява благодарността си към вокалния си педагог Свилена Дечева, за подкрепата и разбирането, както и към своето семейство – стабилна опора във всяко нейно начинание.

„Благодаря на целия екип, пожелавам ви здраве, щастие и още много творчески успехи. Честит юбилеен ефир от слънчев Разград и нека красотата на българския фолклор ви съпътства навсякъде”, завършва посланието си талантливата тийнейджърка.

14 телевизии имат правата за юбилейното предаване със специален гост Патриция Колева. Интересен момент е, че зрителите им имат възможността да се докоснат до първото й изпълнение преди повече от 10 години и да направят емоционален полет до 2015 г.

В момента Паци е в ІХ клас на ГПЧЕ „Екзарх Йосиф” в Разград. Любовта към традицията, не й пречи да изучава езици и да моделира в себе си гражданско отношение, посредством участието си в различни инициативи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама