Пловдив събира идеите на младите хора за нови културни политики

10:36, 29 сеп 15 / Култура 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдив събира идеите на младите хора за нови културни политики чрез конкурс, организиран от Национална комисия на Република България за ЮНЕСКО, Съюз на народните читалища в България и Сдружение с нестопанска цел "Писалка и перо" - Пловдив.

Конкурсът е за иновативно мислещи млади хора на възраст от 16 до 30 години. "Ако искате да откриете своите силни страни,  можете да си изберете една от темите и да я разработите, като включите в нея Вашите уникални идеи", казват отганизаторите.

Есетата трябва да са до 10 машинописни страници, без приложенията. Участниците трябва да посочат информация за училището и специалността,  ако се обучават, точен адрес, е-mail и телефон за връзка.

След оценка на идеите от специализирано жури, авторите на най-добрите идеи, които ще доразвият в доклади, ще бъдат поканени да участват в обучителни конференции на тема "Нови културни политики на България-възможности за реализация и включване". Участниците ще имат възможност да обменят идеи, да намерят нови партньори, да се включат в процеса на създаване на по-ефективни културни политики в България.

Есетата се изпращат на е-адрес: [email protected], а крайният срок за подаване на предложенията е 20 октомври 2015 г.

Повече информация за участието в конкурса, темите и критериите за оценка можете да откриете на страницата на Сдружение "Писалка и перо".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама