С курбан започна кампанията на независимия кандидат за кмет на Исперих Бейсим Руфад

16:22, 28 сеп 15 / Политика 25 305 Шрифт:
Topnovini
С курбан за здраве и благополучие пред ресторант „Ливний“, където е предизборният щаб на политическата сила, започна предизборната кампания на независимия кандидат за кмет на Исперих Бейсим Руфад и ПП "Обединена България" за участие в местните избори 2015.

На събитието присъстваха кандидатите за кмет и общински съветници, кандидатите за кметове на села в общината, приятели, съмишленици и симпатизанти.

Гости на официалното откриване на кампанията бяха лидерът на партия „Обединена България” Илиана Раева, съпругът й Наско Сираков, председателят на предизборния щаб на партията в София Георги Груев, водачът на листата на партията в Разград Нуредин Назифоски, втората в листата и бивш зам.-областен управител на Разград Евгения Кочанова, както и водачът на листата в Завет Рафи Якуб.

„Щастлива съм, че партията, на която съм лидер има възможноста да подкрепи и да издигне личности, доказали се със своите качества, необходими да поведат своите съграждани към една истинска промяна, за която жадуваме всички”, се обърна към присъстващите председателят на партия "Обединена България" Илиана Раева. Тя отбеляза, че изпитва огромно удоволствие от факта, че се познава с народния представител Гюнай Хюсмен, който по думите й е застанал плътно зад хората от Лудогорието и не ги е предал с цялата си отговорност“. Раева изрази удоволствие и от това, че партия „Обединена България” ще подкрепи достоен, смел и силен човек като независимия кандидат за кмет Бейсим Руфад. Лидерът на партията пожела успех в кампанията, смелост, вяра и кураж на кандидатите за кметове и общински съветници. „Бъдете смели и вярвайте, че от вас зависи промяната, че силата е във вас и никой не може да ни изплаши и ние сме готови, отговорни и достойни да се преборим за тази промяна”, подчерта Илияна Раева.

В присъствието на гости, симпатизанти и съмишленици, Илияна Раева представи поименно 29-мата кандидати за общински съветници - познати и уважавани

професионалисти, работещи в различни области. Освен бизнесмени и земеделски производители, в листата фигурират и имената на арендатори, ветеринарен лекар, собственици на магазини, строителен предприемач, педагог, студент, пенсионери и др. „Убедена съм, че познавате кандидатите и сте сигурни в техните достойнства и качества, както съм убедена, че те ще носят огромната си отговорност да покрият вашите надежди”, каза  лидерът на партията Илияна Раева. Партия „Обединена България” издига и 22 кандидати за кметове по населени места, които също бяха представени на откриването.

„Ние сме първите, които ще покажем на цяла България, че от Исперих тръгва истинското обединение на нацията към един по-добър живот, по-красива България със сплотен народ, който ще се грижи за своите хора и за своята земя“”, заяви още лидерът на „Обединена България” Илияна Раева.

Бейсим Руфад бе представен като изключително трудолюбив, достоен и сериозен мъж от депутата Гюнай Хюсмен. Той има опит в местното самоуправление, бил е кмет на село Белинци, след което става общински съветник, а от 9 години е заместник-кмет на община Исперих. „Скоро му се наложи да бъде освободен от работа, защото бил вечерял с мен. Но за мене той е един много достоен мъж и вечерята му с мен ще бъде неговият успех“,  отбеляза народният представител Гюнай Хюсмен. Той призова на 25 октомври всички хора на територията на общината да гласуват с бюлетина №3 за независимия кандидат за кмет на община Исперих Бейсим Руфад, за да може общината да спечели още на първия тур.

Хюсмен бе категоричен, че не по своя воля и желание е народен представител като независим . „Бях изключен от една партия като куче, защото имало дисциплина е не е трябвало да се прави преференциален вот”, каза той и добави, че е избрал пътя да бъде представител на избирателите и не ги е предал. Хюсмен призова политиците да оставят хората сами да решат кой да управлява Исперих, а не да гласуват под натиск и заплахи. Народният представител бе категоричен, че на 25 октомври Исперих ще бъде бомбата на България “. „100% съм убеден, че хората в Исперих, било то българи, турци, миллет, цигани, евреи ще подкрепят Бейсим Руфад и листата за съветници на партия „Обединена България”, отбеляза Гюнай Хюсмен. Той пожела на всички да бъдат смели и истински и на 25 октомври отново на това място да се поздравят с успех.

Хюсмен направи и още една прогноза в национален план. Според него това събитие дава тласък на силен и сериозен политически проект като „Обединена България“. Депутатът прогнозира, че нежната и силна жена Илияна Раева ще е следващият премиер на страната.

„От години работя за хората от община Исперих и през това време съм давал всичко от себе си, за да помогна на повечето от тях”, каза кандидатът за кмет на Исперих Бейсим Руфад. Той отбеляза, че застава и ще стои винаги на страната на хората, знае какво се очаква от кмета на общината, познава болките и проблемите им, знае какво одобряват и не искат повече да се случва в града и в общината. Руфад посочи, че ще посвети времето си единствено на хората и избирателите, защото по думите му срещите и разговорите с тях ще спомогнат заедно да постигнат успехи в развитието на община Исперих. Той бе категоричен, че знае кои са неотложните проблеми на града и населените места и вярва, че хората ще подкрепят неговите идеи. „Искам вашето доверие, за да управляваме заедно общината, за да се превърнат градът и селата в красиво и по-добро за живеене място“, отбеляза още Бейсим Руфад. Той допълни, че за по-добро бъдеще на община Исперих ще води толерантна и позитивна предизборна кампания.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама