Кандидат за кмет на Аврен бори престъпността с видеонаблюдение

14:27, 28 сеп 15 / Общество 25 360 Шрифт:
Topnovini
Аврен отбеляза своя празник с литургия в храма "Света Великомъченица Петка” и богата концертна програма, която събра на площад "Ефр. Иван Арабаджиев” стотици жители и гости на общината. Сред официалните гости бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народните представители от ПП ГЕРБ Красимира Анастасова, Нели Петрова и Павел Христов, който оглавява Областния предизборен щаб на партията,  председателят на групата на варненските съветници от ГЕРБ през изминалия мандат Тодор Балабанов, който отново е сред кандидатите на партията за местния парламент. На празника присъства и досегашният кмет на Аврен Емануил Манолов, когото ПП ГЕРБ издигна за нов мандат начело на общината. Той беше сърдечно посрещнат от хората и мнозина от тях лично му пожелаха да продължи започнатото, оценявайки високо постигнатите от общинската администрация резултати. 

"През изминалия мандат привлякохме над 15 млн. лв. по европроекти. Успяхме да върнем повече от 3 млн. лв. стари задължения, натрупани от предишното общинско ръководство. Асфалтирахме над 15 км улици. Повече от 10 са новите детски площадки. В общината вече има и 5 нови парка. Ремонтирахме православни храмове и реновирахме социалната кухня, чрез която осигуряваме храна на близо 300 души”, отчете Емануил Манолов в разговорите си с жители на общината. Той набеляза пред тях и приоритетите, по които местната власт трябва да работи и занапред. 

Своята визия за развитието на Аврен Манолов представи и пред евродепутата Емил Радев и народните представители от ГЕРБ. "Постигнахме много видими резултати и ще продължим усилията си, за да осигурим поетапна подмяна на ВиК мрежата и ремонт на улиците в населените места. Предвиждаме и изграждането на видеонаблюдение в селата с цел превенция на престъпността. С откриването на втора социална кухня ще увеличим капацитета на съществуващата”, ангажира се Емануил Манолов, на когото жребият отреди №1 в изборната бюлетина. 

Празникът на Аврен, организиран от общинската администрация, донесе много радост на местните жители, които извиха хоро на площада и бурно аплодираха участниците в концертната програма – Крисия, Мария-Магдалена и Орлин Горанов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама