Пловдивчани проверяват онлайн в коя секция ще гласуват

11:20, 28 сеп 15 / Общество 25 247 Шрифт:
Topnovini
Мнозина пловдивчани се възползват от онлайн проверка за секцията, в която ще могат да дадат своя вот на 25 октомври т.г.  На тези избори в Града под тепетата ще се гласува с 4 бюлетини - по една за кмет, общински съвет и районен кмет и отделна бюлетина за референдума.

Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" към Министерството на регионалното развитие отново осигури достъп до избирателните списъци за изборите за общински съветници и кметове и национален референдум за всички български граждани.

Пловдивчани и всички желаещи вече проверят своите данни в избирателните списъци и се информират за избирателната си секция и място на гласуване през интернет страницата на дирекцията на адрес www.grao.bg/elections.

Сайтът предоставя възможности на гражданите и общинските администрации да правят справки в избирателните списъци по ЕГН или адрес за номера на избирателната секция и мястото на гласуване. Също така можете да подадете искане за гласуване по настоящ адрес по електронен път или да регистрирате удостоверение за гласуване в определено населено място по електронен път. Тези две услуги обаче са достъпни след идентификация с електронен подпис и е предназначена за общинските администрации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама