Разградската библиотека ще бъде домакин на изложение на НПО от региона

07:20, 28 сеп 15 / Общество 25 236 Шрифт:
Topnovini
Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“ в Разград ще бъде домакин на информационно изложение на неправителствените организации (НПО) от региона. Събитието ще се състои днес от 16.30 ч. в библиотеката, съобщиха организаторите от фондация „Глобални библиотеки - България“.

В рамките на проявата 30 представители на НПО от Лудогорието ще имат възможност да представят проектите си, да демонстрират ползата от работата си за местната общественост и да привлекат съмишленици в лицето на гражданите, местните власти и бизнеса.

Информационното изложение ще спомогне за информираността на обществото за нуждата и целите от НПО сектора, а сътрудничеството на регионалната библиотека с НПО сектора ще даде гаранция за единство на общественозначимите цели, отбелязват организаторите.

Събитието се организира в рамките на проект „Библиотеката - обединителен център на НПО сектора и общността в региона на Кърджали, Разград и Враца“. Той се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и се изпълнява от фондация „Глобални библиотеки - България“ в партньорство с Фондация "Помощ за благотворителността в България".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама