„Акве Калиде“ и о-в Света Анастасия посрещат гостите си с много изненади в Деня на туризма

08:35, 27 сеп 15 / Общество 25 234 Шрифт:
Topnovini
В Световния ден на туризма бургазлии и гости на града ще могат да посетят топ дестинациите „Акве Калиде“ и остров Света Анастасия на преференциални цени.

Днес кораб "Анастасия" ще очаква желаещите да посетят Острова на Морска гара в 10:00, 13:30 и 17:00 часа. Цените за отиване до о-в Света Анастасия и връщане са 9 лева за възрастни, за учащи и пенсионери - 6 лева, а децата до 7 години и хората с увреждания ще пътуват безплатно.

За тези, които искат да видят бижуто от високо и да отправят поглед в морската шир, Фарът ще бъде отворен за посещения през целия ден при контролиран достъп. Музейната експозиция, разказваща историята на остров Света Анастасия, ще може да бъде разгледана също на преференциална цена от 3 лева за възрастни, а учащи, пенсионери и хора с увреждания ще могат да я посетят напълно безплатно.

Новооткрития комплекс "Акве Калиде" също е приготвил изненади за своите посетители. Гости на туристическия комплекс ще могат да гледат 3D филм в музея, пресъздаващ историята на обекта. По повод Световния ден на туризма прожекциите ще започват на всеки час от 10:00 до 19:00 часа. Цената също е празнична - 2 лева за възрастни, а всички учащи, пенсионери и хора с увреждания могат да се потопят в магията на историята безплатно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама