ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в община Долни чифлик

14:43, 26 сеп 15 / Политика 25 365 Шрифт:
Topnovini
С тържествен водосвет за здраве и благополучие ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в община Долни чифлик. Църковният ритуал бе отслужен от отец Димитър в православния храм "Рождество на Пресвета Богородица” в града. На събитието присъстваха кандидатът за кмет на общината Красимира Анастасова, кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията.

"Време е за видими резултати и в община Долни чифлик!", призова Красимира Анастасова, която е и водач на листата с кандидати за местния парламент. Анастасова е дългогодишен директор на СОУ "Васил Левски" в своя роден град Долни чифлик, втори мандат народен представител, заместник-председател на комисията по културата и медиите и член на комисията по образованието и науката в 43-тото Народното събрание.

"Време е да пресечем порочните практики в община Долни чифлик и в Общинския съвет, да актуализираме действащия Общ устройствен план. Време е да подкрепим местната икономика и развитието на туризма, за да се създадат нови работни места и да върнем младите хора в Долни чифлик. Ще работим активно, за да осигурим чиста питейна вода чрез реконструкция на ВиК мрежата и изграждане на пречиствателна станция. Ще вложим сили в строителство, ремонт и поддръжка на общинска инфраструктура, защото жителите на всички населени места в общината заслужават нови пътища, осветление, паркове, детски площадки", категорична бе Анастасова.

Сред приоритетите на ПП ГЕРБ за развитието на общината тя открои и усилията за подобряване на учебната и социално-битова среда в училищата и читалищата, за увеличаване на здравните и социални услуги, които се предлагат в общината.

"Ще привлечем повече средства по европрограми и ще направим така, че те да гарантират видими резултати във всяко населено място", увери кандидатът за кмет на Долни чифлик в присъствието на всички кандидати за съветници от партийната листа.

Жребият отреди на ПП ГЕРБ в община Долни чифлик №1 в изборната бюлетина. "Да бъдем първи и на 25 октомври!”, пожела Красимира Анастасова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама