Спират водата в „Люлин“, „Бъкстон“ и други части на София

08:52, 26 сеп 15 / Общество 25 370 Шрифт:
Topnovini
“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с направа на връзка между уличен водопровод и сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Йордан Венедиков“, кв. „Полигона“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ген. Йордан Венедиков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Йордан Венедиков“№47.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Обретенов“, жк. „Люлин“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 313, бл. 314, бл. 315, бл. 316, бл. 317, бл. 318.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 314.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вихрен“, жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Вихрен“ от ул.“Белмекен“ до ул. „Голям Братан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вихрен“ ъгъла с ул. „Юнашка песен“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Джавахарлал Неру“, жк.„Люлин“6, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

по бул. „Джавахарлал Неру“ от ул. 605 до ул. „Индира Ганди“.

бл. 603, бл. 609, бл. 666, бл. 667, бл. 668, бл. 669, бл. 785

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 603.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Веле Митрeв“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Крушица“, ул. „Логачка“, ул. „Оралица“, ул. „Зеленска“, ул. „Веле Митрев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Веле Митрeв“ ъгъла с ул. „Календерска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Железопътна“, с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Железопътна“ от ул.“Македонска“ до ул. „Войнишки път“, ул. „Липа“

по ул. „Дружба“ от ул. „Здравец“ до ул. „Железопътна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Дружба“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски път“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Троянски път“ от №16 до №22.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянски път“№20.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама