РТИК кани на поредна международна среща чрез видеоконференции

08:50, 26 сеп 15 / Общество 25 368 Шрифт:
Topnovini
Русенската търговско-индустриална камара организира третото от поредица пилотни събития, осъществявани чрез видеоконферентна връзка с тема „Проектен форум“. В събитието ще се  включат участници от градовете Русе, Враца, Крайова, и Кълъраш.

По време на срещата ще бъде представен проектът “Заедно в реално време: Мрежа от видеоконферентни центрове за осъществяване на интерактивна връзка и сътрудничество в трансграничния регион” (CBC Live), както и възможностите за финансиране по различни трансгранични проекти. Организаторите си поставят за цел и установяването на партньорство между различните участници, както и подходяща обратна връзка по различните проекти.

Конференцията е третото демонстрационно събитие  по проект „Заедно в реално време: мрежа от видеоконферентни центрове за осъществяване на интерактивна връзка и сътрудничество в трансграничния регион”, който Русенската търговско-индустриална камара изпълнява в качеството си на водещ партньор в сътрудничество със Сдружение „Общество „Идеин”, Търговско-промишлена палата - Враца, Румънска асоциация за трансфер на технологии и иновации – Крайова, Търговско-индустриална и земеделска камара – Кълъраш. Проектът се финансира от Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама