ГЕРБ Шумен откри предизборната си кампания

21:25, 25 сеп 15 / Политика 25 476 Шрифт:
Topnovini
ПП ГЕРБ Шумен официално откри предизборната си кампания за местния вот.

Водещ на програмата бе Владислав Карамфилов – Въргала, а за доброто настроение в залата на шуменския театър се погрижиха изпълнителите и музикантите от камерния хор „Симеонис” с ръководител Славил Димитров и танцов състав „Лудоселци” от село Дибич.

„Събрали сме се, за да дадем началото на нещо, което всички заслужавате. Градът да стане едно по-добро място за живот – това, което заслужава многовековният исторически център Шумен”, каза Влади Въргала и приветства кандидат-кмета Любомир Христов и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ.

Своята подкрепа към тях заяви и Славил Димитров. Именитият диригент пожела на бъдещия кмет така да работи, че в края на мандата си да има два пъти повече симпатизанти.

Сред официалните лица, които присъстваха, бе ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ в Шумен проф. Добрин Добрев. Той сподели, че не е притеснен толкова за самите избори, тъй като успехът на Любомир Христов е сигурен, а по-скоро за това, какво следва след тях. „Ако работим така добре, както досега – успехът ни е гарантиран”, заяви проф. Добрев.

Своята подкрепа за кандидатурата на Любомир Христов даде и кметът на Смядово Иванка Петрова, един от успешните кметове на ПП ГЕРБ в областта.

„Да бъдеш кмет е наистина голяма отговорност. Искам да пожелая късмет на г-н Христов и съм убедена в неговия успех’, каза Иванка Петрова.

Кандитатът за кмет на Шумен от ПП ГЕРБ Любомир Христов  се обърна към членовете и симпатизантите на партията и към жителите на града с думите:

„Скъпи приятели, заставам пред вас с огромен респект. Не мога да скрия вълнението си. Осъзнавам отговорността, която стои пред мен като кандидат на ГЕРБ за кмет на община Шумен”, каза Любомир Христов и добави, че очаква една тежка и трудна кампания.

„На тези избори ще се решава и бъдещето на Шумен. Дилемата е запазване на статуквото или промяна. Ние от ГЕРБ сме категорични, че промяната няма алтернатива”, заяви Христов и допълни, че няма друга партия освен ГЕРБ в Шумен, която да я постигне. Той бе категоричен, че има реалистична и конкретна програма за управление на общината в следващите четири години, по която той и общинските съветници ще работят в името на по – доброто бъдеще на града и на общината.

„Искам да ви уверя, че ако бъда избран, ще вложа цялата си енергия за това по-добро бъдеще. За да успея, ми е нужна и енергията на вашето доверие”, каза още кандидатът за кмет.

„С добри идеи и много труд можем да постигнем промяната. Подкрепете ни, гласувайте с бюлетина номер 3”, призова Любомир Христов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама