Привличането на инвестиции е ключов приоритет за Живко Тодоров в новия мандат

20:44, 25 сеп 15 / Политика 25 312 Шрифт:
Topnovini
„Привличането на инвестиции е ключов приоритет, защото така ще дадем възможност на младите хора за реализация, защото по този начин се стимулира икономиката, а не със създаване на  нови общински фирми, както предлагат от БСП”, каза днес кандидатът за кмет на ГЕРБ Живко Тодоров при откриването на предизобраната кампания. Пред препълнената с членове и симпатизанти на ГЕРБ зала, той представи програмата си за следващия мандат.

Живко Тодоров съобщи още, че вече има инвеститори за „Летище Стара Загора”. Следващата седмица той ще лети за Лондон, за да обсъди с тях проекта. След това той ще бъде предложен за обществено обсъждане от гражданите на Стара Загора. Добра новина има и за кв. „Зора”, където Общината вече е предложила 200 дка на инвеститор, който ще създаде много нови работни места.

„Няма да вдигаме данъци и такси през следващите години”, категоричен бе Живко Тодоров. Той обеща и въвеждане на пълни електронни услуги за бизнеса и гражданите, както и изграждане на модерна инфраструктура в индустриалната зона на Стара Загора.

„Аз много добре зная от какво има нужда Стара Загора, всеки ден обикалям града, срещам се с много хора и разговаряме. Моята голяма амбиция е Стара Загора да бъде чист и уреден европейски град”, каза пред множеството кандидатът за втори кметски мандат. Основните приоритети в програмата на Живко Тодоров са:инфраструктура и градска среда, образование, култура, транспорт, сигурност, спорт и инвестиции. Пред съгражданите си той разказа за проектите, които ще се осъществят с европейски средства. Ще се обнови пешеходната зона на главната улица, както и площада пред сградата на Общината. Предстои реконструкция на парковете, където ще се изградят нови атракции и зони за отдих.

 „Продължаваме премахването на незаконните постройки, докато не изчистим и последните незаконни къщи”, категоричен бе Тодоров. „Това е семпла и напълно изпълнима програма”, каза още Живко Тодоров.

Бяха представени кандидатите за общински съветници, както и кандидатите за кметове на населени места. „Избрахме човека, който може да сбъдва мечтите ни. Чака ни трудна победа, но намерихме човека, който ще движи нашия град напред през следващите четири години”, каза пред присъстващите Емил Христов, водач на листата за общински съветници и досегашен председател на Общинския съвет в Стара Загора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама