Насрочиха проверка срещу началника на "Монтажно производство" във ВМЗ

15:31, 25 сеп 15 / Икономика 25 227 Шрифт:
Topnovini
До три дни трябва да бъде сформирана комисия, която да извърши вътрешна проверка на дейността на директора на "Монтажно производство" във ВМЗ - Сопот, Цветанка Бодурова

Това бе решено на днешното първо заседание на новоназначения Съвет на директорите на "ВМЗ-Сопот", което се проведе днес в Министерството на икономиката.

Съветът възложи сформирането на комисията на изпълнителния директор Иван Гецов във връзка с искане от синдикалната секция на КТ "Подкрепа" в завода.

Проверката ще обхваща периода от началото на годината, по време на възстановителните дейности на площадката в Иганово след инцидентите, както и след възобновяване на производствената дейност. В комисията ще бъдат включени представители на синдикалните организации на КНСБ и КТ "Подкрепа" към ВМЗ.

Новите членове на Съвета на директорите на "ВМЗ-Сопот" са Владислав Тоцев, дългогодишен експерт в Министерство на икономиката и Иван Гецов, досегашен производствен директор с над 20 години стаж в предприятието, който е избран и за изпълнителен директор. В съвета остава досегашният член Любомир Джапаров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама