Обявиха местата разрешени са изборна агитация в Стара Загора

08:35, 25 сеп 15 / Политика 25 225 Шрифт:
Topnovini
Със заповед на кмета на община Стара Загора са определени местата, където могат да се поставят агитационни материали, свързани с провеждането на местни избори и референдум на 25 октомври 2015 г., съобщиха от Общината.

В центъра на Стара Загора агитационни материали могат да се поставят в парк  „Пети октомври” – югозападно от централния РЕП на тротоара, в парк „Тракия” – от страна на бул. „Цар Симеон Велики” и от страна  ул. „Княз Ал. Батенберг”, на площад „Берое” на юг от спирката на градския транспорт, както и на северозападен ъгъл на кръстовището на  бул. „Цар Симеон Велики” и бул. „Св. Патриарх Евтимий”.

Определени са и места в отделните административни бюра.

Забранява се поставянето на плакати и други агитационни материали на сградите и другите обекти общинска собственост, както и на спирките на градския транспорт, включително  заслоните на спирките, по дървета, стълбовете на уличното осветление и стълбовете на контактната мрежа на тролейбусния транспорт.

Поставянето на агитационни материали на места извън посочените в настоящата заповед се счита за административно нарушение, освен ако в закон е предвидено друго.

Партиите, коалициите и инициативните комитети в 7-дневен срок след изборния ден трябва да премахнат поставените от тях агитационни материали.

           

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама