„Лозенец”, „Суходол” и част от центъра остават временно без вода

07:28, 25 сеп 15 / Общество 25 268 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването днес в центъра на столицата, в кварталите „Лозенец”, „Суходол” и „Изток” и вилна зона „Киноцентър”, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

В Центъра на града във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Македония“, се налага спиране на водата от 10:00 до 17:00 часа в района на бул. „20-ти април“, бул. „Македония“, ул. „Ивайло“, ул. „Дамян Груев“.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чаталджа“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на живеещите по ул. „Чаталджа“ от ул. „Злетово“ до ул. „Малкара“, по ул. „Стара планина“ от ул. „Малкара“ до ул. „Злетово“, по ул. „Злетово“ от бул. „Ген. Данаил Николаев“ до бул. „Княз Александър Дондуков“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, Център , се налага преустановяване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Чумерна“ до бул. „Васил Левски“, ул. „Димитър Горов“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Бигла“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водата от 9:00 до 19:00 часа на живеещите на ул. „Йосиф Обербауер“, по ул. „Бигла“ от ул. „Бабун планина“ до ул. „Златовръх“.

В кв. „Суходол“ ,ще бъде спряна водата  във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоичко Станиславов“ от 9:00 до 14:00 часа на ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Брегалница“, ул. „2-ри юни“, ул. „Щит“, ул. „Околовръстен път“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“, кв. „Изток“ , ще бъде преустановено водоподаването от 10:00 до 20:00 часа по ул. „Тинтява“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Жетварка“, по ул. „Жетварка“ от ул. „Тинтява“ до ул. 132, ул. 132, по ул. „Русаля“ от ул. „Самоков“ до ул. „Свети Пимен Зографски“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Светулка“, вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водата от 9:00 до 18:00 часа на ул. „Светулка“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, предупреждават от дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама