Курсове по екзотични езици предлагат в Бургас

15:38, 24 сеп 15 / Общество 25 263 Шрифт:
Topnovini
Курсове по различни екзотични езици предлагат във второто изложение на „Езикова борса” във „Флората”, съобщават от Община Бургас. Едни от най-интересните езици, по които бургазлии имат възможност да се обучават, са норвежки, латински, холандски и хинди. В изложението представители на над 15 чуждоезикови центрове предоставят информация на всеки желаещ относно различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записване, съответната продължителност, цени, промоции и други.

До 20:00 часа тази вечер ще се проведе второто издание на „Езиковата борса”. Тя дава възможност на ученици, студенти и техните родители да се запознаят с голямото разнообразие от езикови курсове, които предлагат езиковите центрове и училища от Бургас, като целта е да им се предостави полезна информация, свързана с условията и възможностите, предлагани от образователните центрове и школи за изучаване на чужди езици.

Допълнително Център за млади таланти - Бургас към Фондация "Шанс за децата на България", Общински детски комплекс и център за иновативно обучение "Френе" ще представят извънкласните форми на обучение, в които посредством изкуството децата се научават да общуват, да пеят, да рисуват и най-вече се забавляват. Регионална библиотека "Пейо Яворов" ще представят своя фонд от книги на чужди езици.

Събитието е посветено на Европейския ден на езиците – 26 септември. Организира се от Младежки културен център и експозиционен център „Флора”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама